Stel je eigen ZmoolTool samen

Kies de versie die past bij jouw bijeenkomst

ZmoolTool is een handig smoelenboek voor iedere gelegenheid. Kies de gratis versie voor een reünie van vrienden of een uitgebreid etentje. Of kies één van de andere mogelijkheden voor grotere groepen. Als je veeleisend bent, trakteer jouw gasten dan op ZmoolTool PRO met extra features, zoals een tabblad met uitgebreide informatie over het event, Linkedin-profielen en een sfeerbeeld/logo. ZmoolTool@Work is speciaal voor organisaties, die op zoek zijn naar een makkelijk en mobiel smoelenboek.


Hoe 't werkt


Tot 25 personen

GRATIS

Bestellen

Tot 50 personen

€ 2,99

Bestellen

Tot 125 personen

€ 4,99

Bestellen

ZmoolTool PRO

Onbeperkt aantal personen
Sfeerbeeld/logo
Extra eventinformatie

€ 59,95

Bestellen

ZmoolTool@Work

Onbeperkt aantal personen
Permanent smoelenboek
Unieke app met eigen logo

Prijs op aanvraag

Meer informatie

Supersimpel

Download de app en nodig de bezoekers van jouw event uit voor een uniek en besloten smoelenboek. Jouw bezoekers kunnen zo direct zien wie er allemaal komt.

Veilig en privé

ZmoolTool is helemaal privé en veilig. Bezoekers worden door ons aan elkaar gekoppeld in een besloten omgeving. Wil je niet meer zichtbaar zijn, dan verwijder je jezelf met een druk op de knop.

Gratis of op maat

Welke versie je kiest is afhankelijk van het aantal personen. Tot 25 bezoekers is ZmoolTool sowieso gratis. Er zijn ook versies tot 50 of 125 personen. Met de PRO-versie is het aantal deelnemers onbeperkt en kun je extra programmagegevens, een foto of logo en Linkedin-profielen toevoegen. Zoek je een makkelijk smoelenboek voor jouw bedrijf of organisatie, kijk dan bij ZmoolTool@Work..

Voorpret gegarandeerd

ZmoolTool is reclamevrij en stelt jouw bezoekers op een sympathieke manier aan elkaar voor. Dat is leuk voor de voorpret en wel zo handig als zij zich op jouw zakelijke bijeenkomst voorbereiden. ZmoolTool breekt het ijs, voor en tijdens ieder event.