ZmoolTool@Work

ZmoolTool@Work is een makkelijk te beheren smoelenboek om iedereen binnen jouw bedrijf of organisatie aan elkaar voor te stellen. Een exclusieve en op maat gemaakte app, waarmee je al jouw collega´s en hun contactgegevens binnen handbereik hebt. Beschikbaar voor iOS en Android.

 

De belangrijkste voordelen

- Makkelijk in gebruik zonder kostbare implementaties. ZmoolTool functioneert los van bestaande systemen.

- Direct bellen en mailen. Geen vervelende meldingen.

- Eenvoudig centraal te beheren vanachter één of meerdere pc's

- Superaantrekkelijk geprijsd,

- Reclamevrij en privacy gewaarborgd

 

Hoe de app eruit ziet
ZmoolTool@Work wordt op maat gemaakt. Dat betekent dat het logo van jouw organisatie als icoontje op het scherm van de telefoons verschijnt. De medewerkers worden getoond met hun foto, mailadres, telefoonnummers (2), functie, afdelingsnaam en eventueel vestigingsplaats. Wil je meer bijzonderheden (bijv. LinkedIn-adres, specialiteit of verjaardag), dan is uitbreiding mogelijk.

 

Hoe de app beschikbaar komt
Medewerkers downloaden het exclusieve smoelenboek vanuit de Appstore of de Google Play Store. Iemand kan ZmoolTool@Work gebruiken zodra jouw organisatie toestemming geeft via een eenvoudige en veilige inlogprocedure

 

Hoe de app wordt beheerd
Van ons krijg je een account om via www.zmooltool.nl in te loggen op de ´achterkant´ van jouw app. Op die pagina beheer je de informatie over de medewerkers. Je kunt hier ook extra beheerders aanmaken.

 

Wat ZmoolTool@Work kost
Het basispakket kost eenmalig € 895,-. Daarnaast sluit je een 2-jarig abonnement af voor € 49,- per maand voor de eerste 100 medewerkers. Voor iedere 100 medewerkers extra komt er € 10,- per maand bij. Uitbreiding van de profielen kost eenmalig € 75,- per invulveld. Alle bedragen zijn exclusief BTW.

 

Hoe snel je de app kunt gebruiken
Zodra je ZmoolTool@Work hebt besteld en de opstartkosten hebt voldaan, gaan we aan de slag. We bouwen de app met jouw logo en de gewenste profielen van de medewerkers. Daarna wordt de app aangeboden aan de stores. Zij checken de technische werking. Gemiddeld heb je zes weken na de start van de bouw een app op maat.

 

 

Samengevat
ZmoolTool@Work is:

 

  • Gebruik van eigen logo op het mobiele scherm
  • Bladeren door portretten en profielen
  • Zoeken op naam, afdeling, vestiging, enz.
  • Eenvoudig te beheren

 

Contact met ZmoolTool
Nieuwsgierig geworden? Neem voor vragen contact met ons op via 085 - 303 4376. Of stuur een mail naar sales@ZmoolTool.nl.

Je kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier.